TEAMET

ALDE, 17

HON/HENNE, SÖDERHAMN

“Jag är med i Climate Live för att det är roligt att vara del av ett så härligt globalt community av miljöintresserade unga som tillsammans skapar fantastiska saker. Det är lättare att hantera klimatångesten när en vet att en gör någonting aktivt för att mobilisera och skapa opinion i samhället. Och så älskar jag förstås musik!”

🎶 FAVORITLÅT

ALINA, 29

HON/HENNE, KARLSKRONA

“Nothing can capture a heart like a melody can.” Så råder texten till en känd låt – och jag håller med: inget fångar ett hjärta som en melodi med ett syfte. Climate Live vill genom musiken förena människor världen över, och att förändra världen med partystämning låter perfekt om du frågar mig!”

🎶 FAVORITLÅT

ALVA, 18

HON/HENNE, SUNDSVALL

”Klimatkrisen påverkar eller kommer att påverka varenda människa på den här planeten. Att använda musik för att samla människor och lyfta klimatfrågan är vad som gör Climate Live så fantastiskt att vara en del av.”

🎶 FAVORITLÅT

ANDREAS, 17

HAN/HONOM, MOCKFJÄRD

“Musik har alltid haft spelat en stor del i mitt liv. När jag blev klimataktivist blev musiken ännu viktigare för att kunna koppla av och ta hand om mig. Att nu kunna använda musik för att förändra och påverka är så otroligt fint. För klyschan är rätt – musik har makten att förena människor.”

🎶 FAVORITLÅT

ANTON, 18

HAN/HONOM, STOCKHOLM

“Det är vid det här laget en cliché att säga att musik förenar människor, men det är sant. Och klimatkrisen kräver att människor förenas. Få saker har samma slagkraft som musik.”

🎶 FAVORITLÅT

EVA, 19

HON/HENNE, STOCKHOLM

“Jag tycker om att använda en mycket vacker sak som musik för att behandla en kris som klimatkrisen. Det visar att aktivism kan vara positivt även om vi befinner oss i ett mycket dåligt läge. Därför är jag med Climate Live.”

🎶 FAVORITLÅT

FALK, 19

HAN/HONOM, STOCKHOLM

“Jag är med i Climate Live eftersom jag tycker att musik är det bästa sättet att förmedla känslor och idéer. Vi måste använda oss av denna möjlighet i kampen mot klimatorättvisa.”

🎶 FAVORITLÅT

ISABELLE, 20

HON/HENNE, STOCKHOLM

“Jag är med i Climate Live för att jag vill bidra till att göra sån stor skillnad jag kan, och musik är ett väldigt effektivt sätt att sprida budskap.”

🎶 FAVORITLÅT

JANKA, 17

HON/HENNE, STOCKHOLM

“Musiken har alltid haft en viktig roll i mitt liv, men det är inte förrens man inser att all form av musik berör en som det verkligen börjar betyda nått. Det är just därför som musik är det kraftfullaste verktyget vi har, så det är dags att använda den nu när klimatkrisen håller på att bli ostoppbar.”

🎶 FAVORITLÅT

LOUISE, 29

HON/HENNE, KARLSKRONA

“Climate Live är ett exempel på hur globala utmaningar kan förena människor i hela världen. Jag hoppas att vi genom detta fantastiska, kreativa och kraftfulla initiativ kan nå, påverka och inspirera fler!”

🎶 FAVORITLÅT

SOFIA, 12

HON/HENNE, STOCKHOLM

“Jag är med i Climate Live för att klimatkrisen måste uppmärksammas nu innan det är försent. Musik är en magi som fungerar till att rädda allt!”

🎶 FAVORITLÅT

Kontakt

sweden@climatelive.org

+46 73-442 78 10

Swish

123 062 66 97