KONSERTER FÖR KLIMATRÄTTVISA, UNDER LEDNING
AV UNGA AKTIVISTER FRÅN FRIDAYS FOR FUTURE

Vi har en fråga till världens makthavare:

Vi fyllde Kungsträdgården – och rickrollade världen!

16 oktober 2021, Stockholm

Wow, vilken kväll det blev när Sveriges hittills största klimatkonsert intog Kungsträdgården!

12.000 personer trotsadeoktoberkylan för att sluta upp framför scenen i centrala Stockholm och livesändningen har fått mer än 220.000 visningar.

First Aid Kit, Lars Winnerbäck, Victor Leksell, Melissa Horn, Silvana Imam, Omar Rudberg och Royal Republic var några av de artister som tog ton för klimaträttvisa.

Klimataktivister som strejkat i tre års tid inledde på scenen till en mashup av Another Brick in the Wall och Loreens Statement, och avslutade till tonerna av Tusses Voices.

Dessutom överraskade programledare Andreas Magnusson och talare Greta Thunberg hela publiken – och oss i teamet – genom att kuppa scenen med Rick Astleys Never Gonna Give You Up!

Vi arrangörer vill tacka alla som möjliggjort konserten, alla artister som uppträtt och inte minst alla som besökte Climate Live Sweden, i Kungsträdgården och online. Rörelsen och kampen för klimaträttvisa fortsätter 2022!

ARRANGÖRER

ENGAGERA DIG!

Climate Live har stora planer för 2022. Vill du engagera dig, stödja rörelsen, uppträda eller arrangera konserter för klimaträttvisa?

MÅL MED CLIMATE LIVE

STÖD CLIMATE LIVE SWEDEN

Swish 123 062 66 97

Donationerna går oavkortat till att täcka produktionskostnader för konserter för klimaträttvisa under 2022.

Tack för att du stöttar ungdomsledda klimatrörelsen!

Följ oss på sociala medier

🎶 Songs For Climate Justice

Klimatkrisen och den sociala orättvisa som den för med sig drabbar tusentals människor, och det är dags att vi höjer våra röster för att kräva förändring. Lyssna på vår spotifylista Songs For Climate Justice för att inspireras till lite kämparglöd och j*vlar anamma!

Kontakt

sweden@climatelive.org

+46 73-442 78 10

Swish

123 062 66 97

Climate Live arrangeras av

med stöd från